Лесни рецепти


Нещо пролетно.....

Снимки на ястието

Зелена супа

от готварската книга на Веселина Константинова
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
200 гр. спанак
3 стръка зелен лук
3 стръка пресен чесън
1 к.ч. олио
сол
3 с.л. фино фиде
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сложете в тенджера 3 ч.ч. вода да заври. Добавете ситно нарязаните лук и чесън. Налейте олиото. Варете около 10 мин. Сложете нарязания спанак, овкусете със сол. Варете още 5-10. мин., като добавите фидето, преди да свалите съда от огъня.







След Великден: Какво да сготвим с варени яйца

След Великден: Какво да сготвим с варени яйца

18 Април 2015 | Силвия Кабаиванова
За Великден обикновено боядисваме доста яйца, които не успяваме да изядем, а с тях можем да приготвим различни вкусни ястия.

Най-разпространените рецепти с варени яйца са Руло Стефани,Пълнени яйца, различни солени торти и салати.

Предлагаме ви нашата селекция от рецепти за ястия с варени яйца, с които можете да разнообразите своето меню след Великден.

Руло Стефани
Мини руло Стефани (Глезла)
Руло Стефани - II вариант
Пълнени яйца
Пълнени яйца - II вариант
Мишлета от варени яйца
Картофено руло с плънка от сирене и варени яйца
Празнична салата с макарони и яйца
Картофена торта
Облечени яйца
Яйце в кюфте
Френска салата
Салата `Диня`
Салата с ленено семе
Великденска салата
Мини рулца с картофи
Предястие `Шпионин`
Кекс от кайма с плънка
Сандвич с яйце и сирене
Червени гъбки
Таралеж

Рецептите взаимствани от тук...

Няма коментари:

Публикуване на коментар